perjantai 14. lokakuuta 2016

Hullut päivät (ja muuta) tarina


Se on taas täällä, Hullut päivät nimittäin =)! Mutta ennen kun mennään sisään, sitä ennen mennään syömään :)!


Ja siellähän sitä syödään, Pizza Hut buffeeta :)! Hemmetin hyvää khyllä on toi - mukin koosta ei voi sanoa samaa :x?!? Joutui jotain kymmenen kertaa täyttämään sen... :|


Siinä näkyy perinteinen pino - mitäpä buffee syöminen ilman sitä olisikaan :o?!?


 Sitten oli aika laskea rahoja, paljon sitä oikein oli tullut tuhlattua (mä kun olin jo yksin käynyt Hulluilla päivillä tuhlaamassa, kuten kasseista näkyy)! No mutta, ei muuta kuin Hulluille päiville... =)


Tai ei sittenkään (mennä Hulluille päiville), vaan ajassa vähän taaksepäin. Aikaan jolloin Stockmann ei ollut keltainen ja, noh, kuten kuvasta näkyy, siellä oli joku kupla taideteos.


Aika erikoinen tapaus tämä oli, siinä minä sen sisällä :P!


 Nyt ei khyllä olla kuplan luona, vaan... Bussipysäkillä! Vielä kun mulla oli pitkät hiukset.


 Oli noi khyllä komeat, PAkKO saada takaisin! B)


Siinä vielä juomien kera, khyllä kelpaa - niin hiukset, juomat ei niinkään.


Ennen ja jälkeen kuva, ei epäselvyyttä kumpi voittaa - lyhy... Pitkät hiukset tietenkin! B) Kunnes joskus taas kasvatan ne, ja huomaan kuinka epämukavat ne on. Kokoajan saa olla pyyhkimässä niitä pois edestä, ja joka paikka täynnä hiuksia. Kun kissa irtokarvoineen olisi! :| Eli, tuskin olen enään koskaan kasvattamassa... Tai ei sitä tiedä, täällä näkyillään. :)


Eikä vieläkään Hulluilla päivillä, mitä on oikein tekeillä :x?!? No juomaa tietenkin hakemassa, vaikka... No juurihan sanoin että juomat ei oikein kelpaa?! No iltaryyppy on asia erikseen :D! Semmoista olen tässä vähän ruvennut harrastamaan. Ja eikös se ole terveellistä? Vai oliko se punaviini lasillinen päivässä, tjs... No mutta, lasillinen illassa siis kelpaa.


 Ja vielä jotain ennen Hulluja päiviä?! No kuten MatoApinassa blogasin, niin Inferno ei pahemmin kiinnosta (toisin kuin Pahan kukat)! Samalla tein pienehkön comebackin (koko päivä), joka johti tännekin blogaamiseen. Eli kaksi kärpästä yhdellä iskulla, siis.


Sitten oli vihdoin ja viimein aika palata Hulluille päiville, ja kuva sen todistaa! :P Mutta sitten tuli pienoinen kiire, nimittäin...


...bongasimme haamun, jonka kanssa oli ehdottomasti päästävä poseeraamaan =)!


Sitten kohti Stockan leffaosastoa, mutta kuten aikaisemmin, niin eipä siellä leffoja ollut myynnissä :(! Paitsi tietenkin perus valikoima, josta bongasinkin hullun halvan Kapow! boxin. Siinä olisikin esiteltävää, mutta jätetään se erilliseen blogaukseen.


 Sitten olikin aika jatkaa matkaa, jolloin silmiin osui kauko-ohjattava helikopteri. Mutta kuten kuvan itku kertoo, sinne se sai jäädä. Ehkä sitten ensi kerralla, ehkä(?)!


 Sitten yksi tärkeimmistä, eli halvat elokuvaliput. 10 paketin liput lähti 83 euron hintaan, ihan ok hinta.


Toinen tärkeimmistä - tietenkin karkit *SYDÄN*, oli seuraavaksi luvassa. Pari kassillista sitä sitten mukaan lähtikin, OU YEAH..!! B)



Ennen tennariin pääsyä, matkan varrella oli Novellen juomamaistiaispiste. Ja, noh, aika pahaahan se oli :/, jotain kurkkua... Alas sentään meni, mutta, no pullollinen saattaisi jäädä juomatta.


 Tennariin sitten päästiin ja olihan se otettava taide kuva kun semmoinen saatiin päähämme, tai Jaska sai.


Pitihän sitä sitten kuvaajastakin ottaa samanlainen kuva, alhaalta käsin tällä kertaa. Pienen rämppäyksen edessä se khyllä oli, koska (kännykkä)kamera piti raahata alhaalta ylös.


Sitten päästiinkin saliin ja, no kuva herkuista oli tietenkin otettava. Löytyi niin haamumunkkeja, Fazerin valkosinisuklaata, Rio colaa kuin Missä X:ää.


 Jaskalta taas löytyi Suffeli Puffi kuin Coca cola ja kivennäisvesi juomat.


Sitten olikin lähdön aika, ihan ok leffa (Pahan kukat) oli :)! Pikkaisen ehkä pettymys :/, mutta, ihan suositeltava. Kuvassa näkyvä seuraaviin leffoihin kuuluva Luokkakokous 2 taas, no eiköhän se parempi sentään ole. Hupaisan  ykkösen tasoinen se ei varmaan ole, mutta, eiköhän se ihan viihtyisä tule olemaan.


Sitten olikin aika suunnata kotiin ja, ottaa kuva ostoksista... Heti seuraavana päivänä kun jaksoi! :P Mutta, niihin keskitymme erillisisessä blogauksessa...


...mutta nyt on aika mennä syömään pizzaa (joka myös erillisessä blogauksessa), näkyillään! =)

Ei kommentteja: