perjantai 14. lokakuuta 2016

Like the Turtles say; It's pizza time =)


Kuten otsikko ja kuva kertoo; It's pizza time =), OU YEAH..!! B) Ei kait muuta kun esittelemään ostokset, tai täytteet:

kotimaista Pizzapohjat (4 kpl 360g n. 1,70e - 1 kpl 90g n. 0,425e): Ehkäpä se tärkein osa, mitäpä ilman tätä tulisikaan; läjä paskaa! :D Itsekin tämän voisi khyllä tehdä, mutta sotku on sellainen että ei kiitos. Ja kai siihen on vähän kyllästynyt, alussa kun (tätä rupesi tekemään) sen teki lähes aina. Mutta, tärkeä osa siis itse pizzaa.
P.S. Hinta vähän heittää, koska tämä tuli ostettua pari päivää etukäteen ja kuittia ei ole. Mutta, suunnilleen tohon hintaa se/tämä lähti.

kotimaista Sika-nautajauheliha 400g (2,29e): Tämäkin on aika tärkeä osa pizzaa, niinkuin taitaa lähes kaikki olla - Unus pro omnibus, omnes pro uno (Wikipedia tarjosi tämän, "One for all, all for one" lausahduksen siis).


HK Amerikan pekoni 170g (1,99e): Tämähän oli harmi :x?!? No Hulluilta päiviltä - tietenkin - tämä olisi lähtenyt hintaan 1,49 euroa. Mutta kuten kuvasta näkyy (jos näkyy :P), niin käytin tätä jo aikaisemmin. Joten jos aikakonetta ei ole keksitty, niin eipä olisi pihtailu auttanut yhtään :(! Noh, ens kerralla ehkä ajoittaa tämän osto, tai käyttötarkoitus.

Rainbow 175g; Mozzarellajuustoraaste & pizzajuustoraaste (2 kpl 2,78e - 1 kpl 1,39e): Kuorrute kakun päälle, niin sanotusti! :P Kahta makua siis löytyy, vähän mixata niitä keskenään :)!

Rainbow Juusto pastakastike 420g (1,59e): Perus - tarvike - raaka-aine, joopS :P!


Fragata Spanska Oliver med jalapeno 200g (0,85e): Tämäpä on vähän uutuunlainen täyte. Onhan sitä jo pari kertaa tullut kokeiltua, mutta... Kolmas kerta toden sanoo! :P

Rainbow Herkkusienet viipaleina suolaliemessä 390g/230g (0,99e): Aika perus tämäkin. Mitäpä sitä muuta lisäämään, paitsi; NAM..!! =)

Sipuli 105g (0,15e): Vai että tähänkin pitäisi jotain keksiä?! Öööööh - siinä se oli.

Nyt ei muuta kun...


...pizzaa ahtamaan kurkusta sisään! =)

Ei kommentteja: